9 MINGGU BAY KECIKK

NORMAL KE 9 MINGGU BABY KECIK LAGI?? SBB SCAN JANTUNG ADA DAH CUMA BABY KECIK,KLAU IKOT TARIKH PERIOD SAYA DAH 10 MINGGU 2 HARI TAPI TADI SCAN UKUR 9 MINGGU

4 Balas

Saya pun beza seminggu.. ikut period 8w4d tp scan 7w4d tp doktor kata bukan sebab baby tak menjadi atau kecik tp sebab awal lagi..mcm sy kena repeat scan pada 11w.. biasanya ok tu kalau awal2 scan macam tu

2y ago

owhh sbb saya first anak,jadi mcm takot2 sikit

Normal je. Beza tak banyak nanti slow2 bby akan follow juga.

2y ago

Iye. Kita sbg ibu/bakal ibu ni kena bykkn membaca, proses psnyawaan tk semestinya ikut tarikh last period, blh jd awl, blh jd lewat. Kalau beza seminggu, normal. Melainkan bila scan lg sekali, dh beza 2-3 minggu. Itu yg perlu risau.

sama la kite.. insyaAllah baby sehat je tu.. kita doa sama2..

normal... x sma dgn anggaran dgn ukuran scan