Ukuran scan janin x sama dgn tarikh edd

Salam hai , nak tanya normal ke scan mase week 7 doc swasta kata bole ikut edd sbb kantung ikut ukuran 7 week ... bila bukak buku 9 weeks , scan doc ukur baby mcm 8 week ukuran dia ... jadi normal ke x bahayaa ke kpd baby ,,, dan doc kataa lari banyk dr tarikh edd .. saya rungsing pkir sbb tiada pglaman ank pertama .. masa scan baby ad heartbeat dengup dgn keadaan baik ... #pleasehelp #bantusharing #1stimemom #seriusnanya

1 Balas

macam mana, apa pendapat doctor?

2y ago

Hai sis x de mslh klau 2,3 hri atau sminggu lari dr traikh edd .. now i da 23 weeks Lari skit cm 22 weeks gtu