Period ke?

Hi mommy, sy sepatutnya period 23hb tapi xdtg so sy try test pregnancy pada 25hb , test samar yg sgt2 samar so sy rasa xade apa just lambat period nie. Malam nie perut cramp n sy abaikan , tgh kemas dapur rasa basah sampai kaki..sy tgok darah sampai mengalir ke kaki dh, sy period atau apa nie? Btw sy ada anak perempuan 1 tahun..xade pengalaman period yg cmnie. #bantusharing #ingintahu

3 Balas

try test UPT semula. kalau masih ada double line, cepat jumpa doktor ya. UPT bukan quantitave measurements, janji ada double line, pregnant lah tu.

Period