tidur siang?

Spa yang waktu mngdung selalu tidur siang?baik tak untk kndungan?

13 Balas

Saya mmg tidur..bangun awal..kmas rumah itu ini..jam 9am mmg konfirm tidur..atas lantai yg sejuk n d bawah kipas yg nyaman..😂ini rutin saya spnjang dua timester..trimester ketiga suka tidur petang...bagi saya, wajar bagi saya utk tidur slpas penat..kalau x mmg sakit kepala memanjang..

Masa ni saya tidur je petang sis. Kadang pagi dalam pukul9 pun saya tidur juga kalau mengantuk sgt. Sbb bila malam susah nak tidur. Dah lah selalu tersedar dalam pukul 2,3 pagi macam tu. Lepas tu baby pula ajak teman dia bertinju. Kadang dah pukul4,5 baru lah terlelap semula.

Saya tdo waktu pagi lepas anak2 da g skola. Tpi kli tdo ptg terus berdnyut kepala. Klu da ngntok sgt tdo 5min pun da hlg ngntok.

Same laa sist...bila penat je...rase nak berehat tido je. .😄😄😄...insya allah ok je buat kesihatan...☺️

Nenek sy marah dlu.. dia tak bg tido ptg... dia ckp nnti baby besar.. 😂 tp mmg betol pn.. ank kluar 3.25kg & 3.45kg..

5y ago

Tula.. bdn org lain2 kot.. moga dipermudahkn besalin nnti..

SMA sis

Saya

Same

Sma sis

sama