imferon

sp pernah kena cucuk imferon@zat besi? saya pertama kali merasainya,anak yg ke3 34w kena cucuk 7hr berturut² di punggung,ulang alik klinik hr²..mkn zincofer muntah,maltofer muntah,nutremom x naik lgsg HB..kurang selera mkn,2minggu 3kg berat badan turun,smpai trpksa kn drip..mcm² cuba x naik..last² xde pilihan dh trpaksa serah punggung kat nurse hr²..sakit yg amat,lebam banyak tempat dh..jln pun sakit,duduk pun sakit..dugaan kali ni berat sgt kdg² jatuh jg airmata ni ms kena cucuk tu,x mcm cucuk di bahu,sakit dia berganda yg ni.sp ada pengalaman share la☺️

1 Balas

sy pnah sis..mngandung ank no4..hb drop teruk.kne cucuk kt pggung..kesan lebam tu mkn masa nk hilang.brtahun jgk..