IMFERON INJECTION

Saya baru on injection imferon(cucuk zat besi) sebab hb sgt rendah 7, jadi after ambil imferon ni memang hb akan naik elok ye? Kalau ada experience on imferon, boleh share2🥹🙂 Rasa sedih, dah dekat2 ni hb betul2 drop. #34weeks

1 Balas

ubat tu membantu lah utk naikkan hb. tp ubat kk bg kena makan. sambil2 makan makanan tinggi zat besi. kalau tak boleh makan daging/kerang, cuba makan buah jambu batu/delima. bagus buah2 tu.

1y ago

takpe sempat lg ni nak topup iron dlm badan tu. sy doakan ye.