Luahan perasaan

Sorry sy sekadar meluahkan perasaan sebab tak tau nak luahkan kat siapa..sy pregnant 6 weeks tapi sy stress betul dengan jiran sy..sy dduk rumah sewa sebab ikut suami bertugas..jiran sy ada abang yg tak berapa nak betul.. Kadang2 dia merayau2 kat pasar2 kadang2 dia balik rumah jiran sy..kalau dia balik mesti dia buat hal kat rumah..dia selalu kencing merata-rata especially depan rumah sy..untuk pengetahuan rumah sewa sy jenis open tak berpagar..tak cukup kencing kat depan rumah, dia kencing dekat sayur2 yg kami tanam..dulu dia selalu minta makan minum kat kami dn jiran lain sampai masuk rumah kami sesuka hati..nak dijadikan cerita pagi tadi dia pergi berak pulak kt tepi rumah sy🤦🏻‍♀️sy dh hilang sabar, sy suruh suami pg bagitau jiran sy pasal abang dia ni..tapi suami sy cakap"malas laa"..sy rasa kecewa bila suami cakap macam tu seolah2 dia tak peduli pun pasal perasaan dan emosi sy..sy nangis2 sambil buat kerja rumah oun dia tak peduli😌selama ni sy yg selalu bagitau jiran sy tu pasal abang dia kencing merata..dah la dorg suka biar najis2 kucing dan anjing smpai bberapa hari tak cuci depan rumah..sampaikan sy dalam rumah pun boleh hidu..tu pun dh cukup sabar sy tak complain..tp paling sakit hati dengan suami sbb tak nak bersuara.. Asyik harapkan sy seolah2 sy sorg dduk rumah ni..sy ni dah la cepat stress dgn benda2 simple macam ni..risau effect kandungan..sekian terima kasih..

14 Balas

pindah je laa.. penyelesaian nye huhu Klau sy pom xtahan jgk Klau kecing berak...bau taik manusia bukan MCM taik burung oii nk makan pom xlalu