Working mum

Hi..sorry if this one really out of topic. But i really want to know..what did you do if u noticed tht u’re no longer motivated to come to office EVERYDAY? Im tired with this feeling. Thinking to quit my job and search for another opportunity tapi dilemma sebab fikir pasal salary and benefit yang i dah dapat at current workplace takkan sama dgn tempat yang baru nanti 😭 hari2 buat kerja tak ada mood 😢
4 Replies
saya pun. sebab this time pregnant saya masih muntah2, loya, pening, migraine though i am now 15weeks pregnant. hari2 rasa nak quit. but thinking about my child i need to support halfly with my husban
..more
financial is my motivation huhu .. klu ikutkan hati sama laa kita
sama la mcm saya..tp saya kna gnti blik msa y kna p checkup tu..keja plk..xdk spa y blh backup sya.😭
sama... tapi kalau fikir duit takut xcukup.. leave pun dah habis sbb g cek up.. company i x terima timeslip 😭😭
Same with me.... I dapat je peluang cuti maternity terus ambik 6month even halfpay...
Alhamdulillah... Dapat kawan2 yg memahami...