38weeks pantyliner kotor

pantyliner ada kotor² coklat tp bau tak mcm darah tu daki ke apa ya? sy tak brani nak tunjuk gambar takut ibu² dalam ni geli. 2 3 hari ni memang ada je kotor tu . ada tak ibu dalam ni mengalami benda yg sama?#pleasehelp

2 Balas

better pergi hosp la. sbb awak pun dah cukup bulan. at least dh pergi x rugi pape n baby pun selamat. sbb dah 3 hari

tnda nk bslin dh tu sis..sy mcm tu laa...eskkn trun skit bria ptg bslin