Adakah anda menerima sokongan dari rakan dan keluarga apabila anda mengalami bayi mati dalam kandungan?
Voice your Opinion
Ya
Tidak
Tidak pernah alami

3886 respon

11 Balas

nauzubillah...x tau rasanya mcm mna ya kalau berhadapan dgn keadaan mcm tu...takut sangat..sedangkn anak sakit pn saya da nangis2 n risau yg amat sangat

ya. pernah alami nya tahun lepas. Alhamdulillah tahun ni ada pengganti.

alhamdulillah tak pernah alami..but kakak saya penah kegguran ank ktiga

ᴅᴜᴀ ᴋᴀʟɪ ᴋᴇɢᴜɢᴜʀᴀɴ...

Ectopic pregnancy & miscarriage. Yes.

alhamdulillah so far tak pernah alami

keluarga byk bg semangat

Sy tidak pnh alaminya

Yes..miscarriage

tidak pernah