Bersama suami

Soalan ni maybe pelik, tapi saya tertanya. Normal tak kalau lepas bersalin, suami tahan untuk bersama untuk tempoh masa yg lama? Maksud saya anak dah nak masuk 6 bulan tapi suami masih tak rasa nak bersama. Alasan dia risau bekas luka saya sakit dan takda masa sesuai sebab anak tidur mudah terjaga. Confuse saya. Sebab kadang2 saya rasa nak, tapi dia tolak. Ada tak kes macam saya 🥲

16 Balas

Waktu suami sis tolak untuk bersama tu , riak wajah dia macam mana ? Bg saya , sis je tahu suami sis macam mana . Means if dia betul betul faham kondisi sis or apa . Sebab macam saya sendiri , suami saya sangat menghormati saya selepas bersalin . lebih dari 6 bulan dia tak pernah ajak bersama . Sebab memang kalau ikutkan pantang untuk bersama ni biar lebih lama sikit pun takpa . Like case sis , sis sendiri kena pantau dan tengok riak wajah suami sis bila tolak ajakan tu . Tak semua suami tengok porno . Doa baik baik je .

2y ago

dulu saya pun ada pesan nak pantang lama sikit, sbb luka saya agak teruk mula2. tapi dh lama sangat saya pulak risau dgn dia. reaksi dia bila saya tanya akan cakap dia ok, pastu nanti dulu bagi semua tenang2 dia cakap. dia penat kerja, pastu nak bagi attention dkat anak lagi, so saya assume dia dh letih dgn semua tu la kot. nanti la bincang semula huhu