Bersama suami

Soalan ni maybe pelik, tapi saya tertanya. Normal tak kalau lepas bersalin, suami tahan untuk bersama untuk tempoh masa yg lama? Maksud saya anak dah nak masuk 6 bulan tapi suami masih tak rasa nak bersama. Alasan dia risau bekas luka saya sakit dan takda masa sesuai sebab anak tidur mudah terjaga. Confuse saya. Sebab kadang2 saya rasa nak, tapi dia tolak. Ada tak kes macam saya 🥲

16 Balas

beli dildo sis. biar suami sis tahu sis nak. suami sy tertangkap beli alat utk onani masa sy berpantang tahun lepas. habis pantang,sy sakit hati sy geram sy beli vibrator😆. tp lani dua2 tk guna. masing2 sibuk dengan kerja. kalau dia nak,tp taknak buat. kami ringan² je. bj n fingering. sis cubalah time dia tidur ke, sis kejutkan dia dgn bj.

2y ago

dia ada jgk bgtau penat kerja. tapi mmg nampak penat pun.maybe sbb tu sama kot.