Bersama suami

Soalan ni maybe pelik, tapi saya tertanya. Normal tak kalau lepas bersalin, suami tahan untuk bersama untuk tempoh masa yg lama? Maksud saya anak dah nak masuk 6 bulan tapi suami masih tak rasa nak bersama. Alasan dia risau bekas luka saya sakit dan takda masa sesuai sebab anak tidur mudah terjaga. Confuse saya. Sebab kadang2 saya rasa nak, tapi dia tolak. Ada tak kes macam saya ?

16 Balas

maaf ya sis kalau sy ckp ni. tkut masa sis pregnant dia ada tengok video l*cah blkg sis..n dah on*ni. biasa org kalau dah start on*ani,dia kurg/takde nafsu kt isteri dah. ada je yg bersama walau dah tengok video l*cah. tp dia xd kepuasan. jarang laki xnk. kalau laki jenis bersabar pon akn kira hitung kita hbis hri. once dah hbis hri mmg trus minta. tp dia xmemaksa. tunggu kita ready. mcm kes sis ni sis nk tp dia xnk. tempoh 6 bulan tu lama sgt. dah pelik dah tu..

2y ago

terima kasih untuk nasihat saya cuba lagi bincang dulu