Bersama suami

Soalan ni maybe pelik, tapi saya tertanya. Normal tak kalau lepas bersalin, suami tahan untuk bersama untuk tempoh masa yg lama? Maksud saya anak dah nak masuk 6 bulan tapi suami masih tak rasa nak bersama. Alasan dia risau bekas luka saya sakit dan takda masa sesuai sebab anak tidur mudah terjaga. Confuse saya. Sebab kadang2 saya rasa nak, tapi dia tolak. Ada tak kes macam saya 🥲

16 Balas

meby dia kesian dengan wife dia Penat mengandung, bersalin, Jaga baby lagi. mungkin sbb Tu kot dia trauma. pujuk2 je husband. moga dipermudahkan sis

2y ago

saya pun fikir mcm tu. terima kasih sis