Firasat Anak

Soalan khas utk mommies yg dh punya anak lebih dari 1.. Masa pregnant anak ke 2 @ yg seterusnya, ada tak tiba2 anak suka main perut & suka gosok2 perut.. Macam anak sy yg umur 3 tahun tiba2 dia suka main perut, gosok & cium perut.. Siap dia tanya lagi, "nape perut ibu besar besar.." 😂😂😂 ibu pun tak tau nak jawab apa sbb ibu sndri pn confuse ibu ni pregnant ke x sbb period dh delay 24 hari (CD60).. Test upt sblm ni asyik negatif je.. Lpas tu malas dh nk test upt.. Bila ank tiba suka main perut mcm ni, pelik la juga.. Biasanya budak2 dapat rasa kalau ibu nak dpt baby.. Pengalaman mommies2 pula mcmna?

1 Balas

Same la ank sy.. Tp die. Xreti ckp Sgt.. Die pelok2. Manje.. Pastu tnye nak baby ke nak adik ke die kata tak nak.. 😓

4y ago

Oo ye ke.. Semoga ada rezeki utk sis sekeluarga.. Sy ni dh delay 28 hari.. Masih menunggu.. Semoga ada rezeki utk kami juga.. Aamiin..