Boleh tak jumpa dokter?

Sya dh lewat period 2 bulan..cek upt negatif..tapi Sya hairan senjak 2 menjak ni Sya kerap kencing..tak suka cium bau herba..rase nk munth..emosi kjo ok kjp tak..tapi cek pregnant test negatif. Nmpk perut MCM pregnant 2 bulan..kalau d kempis dengan sengaja dekt perut rase ngilu je..ada tak mummy2 yg ada pengalaman MCM ni

3 Balas

Either scan atau buat blood test check hcg terus lagi accurate nak tengok dah berapa minggu kalau dah pregnant

Takde pengalaman lagi sis, apa kata sis terus jumpa doktor, boleh buat scan. Kalau tak jumpa risau plak nanti

Pergi scan. Takut benda lain