pembedahan

Hello smua..sya baru bersalin pada 10hb/09 secara pembedahan dan diberi bius separuh bdan..tapi sjak bius hbis smpai kehari ini, sya tdk ble menunduk atau bjlan sprti biasa kerana akan mengalami sakit tengkuk seterusnya kepala yg amat sakit. Sya ada tnya dktor, tapi dktor ckap itu kesan bius separuh badan dn akan hilang dlm masa seminggu.tpi sya risau sbb ianya terlalu sakit. Adaka yg mengalami hal seperti saya?

1 Balas

mcm sy part kaki kekdg rs kebas.dgn alami backpain.. wlaupn ank dh umo 18bulan.. #TAPSupermoms