czer bius tidur

Hi mommy's Sesiapa ada pengalaman bersalin dikenakan czer 1 badan (bius tidur)..berapa lama dlm bilik pembedahan? Fuh! Mcm agak menakutkan ??

2 Balas

Sy dua2 bius sy dpt ms bln 6 ritu ms lahirkn ank pertm sy..34wik... Epidural sepruh bdn xjln lmbt imune ngn bdn..dh mlm br epidural tu trs dkt bdn..😅lmbt biusnye jln....trpkse bg full bius..sbbnye ms doc buat ecv n toreh perut trs sakit smsa doc pusing bby ..sbb bby melintang..nk2 sy de pptype 3 lg la tepkse operate...then tw epidural xjln sbb rs pisau tajam hiris perut..mcm sy ritu msuk dlm 11.45am... bby lahir 12.41pm... sy kuar dr dewan bedah 3.30ptg...bile bius dh abis n sedar..br dorg tolak ke wad 😉✌..jgn pk byk2 k..or stress... Doa byk2 mg d prmudahkn segalanya...sblm msuk dewan bedah tu..siap2 la mndi bersihkn dri kita... Kmdian klu misalnye operation kata msuk pg dlm 11pg..msih sempat lg tuk buat solat dhuha..ngn solat taubat... So nti sblm msuk dewan bedah sis buat la cmtu k.. n spnjng otw kne tolak nk g ke dewan bedah tu..sis istghfr byk2 supaya leh ilang nebes sis..n sebut la'ilahai'lla anta subhanaka inni kuntum minalzolimin... N mengucap 2 kalimah syahadah smpai la kita xsedar dri... Doa byk2 mg Allah permudahkn segalanya... Pape sis kne kuat k..jgn stress ye😘✌in shaa Allah smua akn berjln ngn lancar..aamiin

Ngeri tu kat masuk getah kat salur kencing.. Cmne la nurse tu cari.. dia x tgok pun tuttt kita.. Pastu.. kena peluk bantal.. cucuk tulang belakang.. perghhhh..terasa jarum masuk kt tulang.. Xde apa..relex jer.. Pikir nak jumpa baby ..hilang rasa nervous tu.

5y ago

Ada dos tu.. Jap tanya doktor😂