baby tendang

hi smua..sy nak tnye ,hri ni hri prtama kne kira tendangan baby utk 10 x .. klu tendangan tu slow ,msih di kira 1x tendangan ke atau mesti kena tendangan yg kuat bru dikira 1x ya ?

5 Balas

Kalau sy ikot sejam sekali. Tiap jam saya akan kacau2 baby. Bile baby respon, tendang even slow. Saya kire sekali. Huhu. Nurse xnk yg slow sb kekdg dlm sejam baby bgerak byk kali. Itu yg nurse xmau. Puan kire ikot jam je. Lg mudah.

4y ago

hahhaa ok ok..thank u sis