Kira baby kicks 29 minggu

Hi mommies, macamana nak kira baby kick tu. Saya baca kiraan tu kena tendangan yg kuat tapi saya macam tak rasa sangat tendangan yg kuat. Rasa macam baby bergerak je. #advicepls #firsttimemom

2 Balas

baby sy pon waktu siang tendangan dia tak kuat. malam nak tido baru dia active menendang. nurse sy ajar asalkan rasa dia bergerak, menendang or berpusing boleh tick. bukan rasa denyut2. mommy je yg tahu rasa tu macam mana.

9mo ago

Tulah saya pun agak2 je janji baby gerak, thankyouuu sisss for the info ❤️

nurse i cakap at least dia gerak. i pun jarang dapat rasa dia kick kuat, tapi as long as dia gerak and i dapat rasa i lega dah