baby tendang

hi smua..sy nak tnye ,hri ni hri prtama kne kira tendangan baby utk 10 x .. klu tendangan tu slow ,msih di kira 1x tendangan ke atau mesti kena tendangan yg kuat bru dikira 1x ya ?

5 Balas

Kalau sy, kuat tak kuat kira ja. Asal baby ada movement. 😅 baby first mmg tendang yg lembut2 sja. Ssh btul nk kira. Baby kedua sgt aktif. Smpai ada benjolan di perut ditendangnya 😂 blum pukul1 sdh genap 10x kicks

4y ago

Tp kan sy tnya nurse jgk klu dia bergerak gn kuat tu kira ke . Dia ckp ambil bila bby tendang kuat shj . Sy jd confiuse bila nurse ckp cmtu . Act boleh kira jgk ke klu bby gerak slow ? Ikutkan bby sy gerak je tak kira slow @ kuat