Tumpang tanya

Hi smua.sy mau tya harini sy minum air gula .kn puasa lg 2jm kn baru ambik darah. So bolehka Kita ambil air kencing slpas minum air gula? X effect sma result air kencing Kita? Sy tya nurse dia bilg tidak..apa pndpt kmu? Mnatau ada buat mcm sy.sy bru 24w..

2 Balas

Air kencing utk detect protein shj, melainkan klu ada jangkitan lain.