Kerap bersama

Hi smua. Selalu org ckp kerap bersama suami boleh bukak bukaan dgn cepat kan? Mcm mane ye kekerapan tu nak juga tau yg benar2 berkesan. Contoh, 2 kali sehari ke. Atau tiap hari bersama ke di ujung kehamilan. Ke mcm mane? Sekarang dh 37weeks. Memang harap sgt cepat bukak bukaan and taknak overdue.

1 Balas

Pengsan sehari 2x sis. Sempat ke nk mandi hadas. Adoi. Kekerapan bersama maksudnya bukanlah hari2 or sehari byk kali. Tp dlm seminggu tu berapa hari yg mampu. Bukaan tu nnti akan buka sendiri. Jgn la risau sgt. Bykkan jalan pn bantu buka jugak.

5y ago

hahaha.. setuju. kelakar pulak saya bc soalan tu.