38w takde tanda2 lagi

ade tak yg tak bersama suami hujung2 tp bukaan blh je bukak dgn cepat ? sy anak first , sy dah naik turun tangga , squat , cuma nk bersama dgn suami tu je rasa xselesa . persoalannya wajib ke bersama suami utk mudahkan laluan ? sy risau overdue je sebab mmg takde rasa sakit ape pun .#firstmom #firstbaby #seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

semua tak sama ada yg dah ada false contraction dan ada yg tidak..jika takut nak bersama its ok dont tk risiko unless consult dgn doctor. Yg penting ada light excersize and walking.. jgn force sgt if x blh. If dah lebih dari duedate serah diri pada hosp.

cuba jalan itik pulak