Pusat start nak timbul

Hi smua saya baru nak masuk 17w pregnant. Tp perasan pusat ni mcm mula nak timbul/terkeluar. Normal ke mcm tu? Sbab sblum pregnant pusat mmg jenis dalam.

13 Balas

norml jee ..sya ank dh tige preg girl pusat tejojol jelas nmpk dedua sme bby boy tk tekelua sngt biasa ja ..tp tu smua biasa la perut nk mmbulat kn

Normal ,saya jenis yg tak keluar pusat kdg² hairan jg tgk ibu² keluar pusat knp saya tak da😂 walaupun besar perut.

12mo ago

sama mcm sy.. xterkeluar pun...

normal. perot makin besar tolak pusat smpai timbul. brsalin nanti masuk dlm balik

12mo ago

saya lepas anak kedua sampai sudah tak masuk balik 😂😂 takdela timbul, tapi tak ke dalam macam sebelum mengandung

normal.kt TAP ni pn akan tulis.pusat akan terkluar..tp xigt week berapa

normal sis.. sbb perut mkin mbulat hihi

sbelum timbul ada rasa perut menegang memulas tak?

12mo ago

Xde pula perut menegang ke ape ke.. masa mandi perasan pusat mcm start nak timbul.

Tu normal.. pasni start gatal2 area situ.

Bby girl mybe🫣

normal awak

normal sj..