Puting masih belum timbul

Hi mommies, serius nak bertanya, normal ke kalau dah pregnant 21 mggu tapi puting masih tak timbul?? Tetapi brest rasa bengkak, bahagian aerola mesti nampak mcm bengkak.. Awal2 haritu timbul, sbb saya jenis yg tenggelam so mmg jelas, tapi lama2 jadi tenggelam balik even duduk pun tapi bengkak.. Ada yg pernah jadi macam ni? #firstmom #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

Normal actually ramai yg ada masalah ni n susah nk bg baby latch..cuba google ways nk bg nipple keluar semula. Kalau tak salah ada jual nipple puller.

8mo ago

Tahla sy rs tak pun. Tp sbb awk yg ckp timbul pastu takde balik. Maksud sy ramai yg ada problem ni susah nk susukan anak sbb ni, mmg kena do something atau nnt ms menyusu kena struggle sikit smpai dia keluar permanent. Semoga dipermudahkan urusan.

mmg ada kes cmni. rasanya blh try g berurut utk kluar kn blik nipple sbb cian nnt kt bby sush nk nyusu