Mummy yg stress?

Hai semua. Saja nak berkongsi malam ni. Petang hari ni 29/12 sy baru nak pegi buka buku pink. Btw sy dah minggu ke 10. Tapi yg buat stress nya malam ni baru perasan Miss J bawak geng timbul kat muka? sy kalau dia timbul bukan jenis yg nanah tu just naik merah and sakit. Jarang timbul yg nanah tu. Tapi kebetulan pulak hari ni yg nanah tu nak timbul. Ngam pulak tempat dia kat tempat mask tu. Baru timbul pecah terus. Balik kerja baru perasan semua ni. Petang nanti nak gi jumpa doktor jugak laa dia nak timbul. Mcm takda masa lain. Stresssss.... Okay laa mommies sekian saja celoteh sy. Hehe... Selamat malam semua. Mimpi indah2 ye #firstbaby

1 Balas

hehe. jngn stres² mumny. bhya for bby

3y ago

hehehe... sakit hati. rini nk jumpa doc baru dia nak kluar bawak geng