first pregnant

hi smua, nak tanye nie positive kew negative...maaf pengalaman pertama..baru 3 blan kahwin..nie baru buat pkul 8.30 pagi tdy...dua² buat serentak...period da lambat 15 hari..nervous nye...

first pregnant
36 Balas

InshaAllah puan tahniah pregnant tu jaga diri elok2 ye..sy nak lagi confirm scan tapi Masa nak scan tu minum air byk2 supaya baru mudah scan n nmpk..lepas tu baru buang air..

Naik 2 line tu positif la sis. Kat peket tu ade tulis pregnant/ not pregnant ape tanda dia. Btw, tahniah. Jaga kandungan baik2.

Tahniah sis. Cemburu sgt pasangan yg dimurahkan rezeki. Doakan saya pula ye sis dpt zuriat bulan ni. InsyaAllah

Clear double line-first urin- so insyaallah positif. Blh la scan kat klinik swasta utk check kandungan.

Alhamdulillah... tahniah.. jaga elok2 kandungan...enjoy your pregnancy moments...☺

Hehehee tahniahhh.. blur la,tu . Positive amat tuu..tahniah lagi.. jaga ksihtn!

Alhamdulillah . Tahniah sis . Doa kan sy moga diberikan rezeki zuriat

Dh terang sgt dh tu pregy la... Sy dulu 1st time pregy pudar je linenye...

positif dah tu terang sgt UPT dia😍 tahniah n jaga diri..

Tahniah kak... Jga pemknan jgn buat kje ²berat dulu