Mohon pendapat semua

Saya punya period selalu on time tak pernah lambat atau miss.. last awal period 18/2 dan sepatutnye 18/3 next.. tapi tak datang lagi.. first time period lambat mcm nie.. ade buat test.. test yg pertama samar samar.. semalam buat double confirm lepas bebrpe hri jdi satu line balik.. ada pandangan atau nasihat.. sy first time... #ingintahu #pleasehelp

1 Balas

Awak pakai upt brand apa? Cuba check guna clear blue atau dip n tell. And lg seminggu cuba scan di klinik