Isi hati

Hi smua... Just minta nasihat, sy dah berumahtangga. Suami dua tiga kali saya nampak ada chat dengan perempuan lain.. Psal kerja itu biasa.. Tapi klau dah tahap perepuan tu mengadu kat suami macam mana ye.. ?.. Tapi saya tahu dan saya marahkan suami saya, suruh stop chat2.. Dan saya juga ada bgtahu pmpuan tu.. Tp pmpuan tu cakap saya hanya menangkn hati saya.. ??.. Saya just nak nasihatkan suami sy.. Pmpuan tu bujang kot.. ?.. Penat dah nak fikir benda ni.. Just mntak nasihat.. Trima kasih..

4 Balas

Eee gatalnya pompuan bujng skrg kebnykn mmg suka kat laki org.. sis da try slow talk ngn husbnd ke? Sis bnykkn bersabar.. perempuan kalau lelaki layan mgm menjadi.. try bincanh bebaik ngn husbd.. ada alasan tk husbd layan dia.. bgtau dia perasaan sis.. sblm tu doa bbyk supaya dia fhm sis.. kuatkn hati n semangat ya sis.. semoga sis kuatn tabah hadapi dugaan perkahwinan ni

4y ago

Kn lebih baik mncegah drpd mngobati..

ckp dgn ppuan tu sis jgn mengadu kt laki org..xtaw malu ke..mmg ada ppuan bujang yg suka laki org..n laki org pun kdg melayan jgk bila taw ada org minat dia..bg penampa je dua2 ni..?

4y ago

Diorg just friend je sis.. Tp klau smpai tahap ngadu2 tu lh yg buat saya xsuka.. Awlny ngadu2 lama2 apa jdi xtw.. ??.. Yg somi kite pun baik hti nk layan, spa x marah kn.. Btw, tq ya sis.. ?..

Percayalah Laki dan perempuan x boleh jadi kawan baik.. Mmg akn ada buah kn rasa di hati..

4y ago

Sbab tu lah.. ?

Suami tu kena stop melayan. Kalau suami layan memang berterusan la macam tu.