dilemma isteri

Nak tny..haritu entah kenapa tetiba check fon suami lepas solat...gerak hati kot..lepas tu nampak 2 3 chat dari app Mi chat....saya x Tau Pula Ada app mcm tu ..sy buka la...saya terus menangis sebab byk chat semua dari perempuan...Dan semua pasal sex chat...lepas tu sy tny suami, apa benda semua tu..dia ckp it's just stupid texting..utk bangkitkan nafsu dia bila bersama..tp sy tak rasa logic alasan tu..and sy check semua..Tak Ada Pula gambar2 lucah or anything...lepas kami gaduh psl tu..dia pun dah uninstall app tu...dia ckp semua pengaruh dari kawan kerja...sebab kawan kerja pun bermasalah...saya dah maafkan dia...cuma...entah la...sejak pregnant... perasaan takut kes curang tu berlaku..lebih2 lagi saya dapat Tau abang suami curang Dan telah bermadu....Tak Tau apa nak ckp....I'm just too sad..pernah Tak ibu2 sini mengalami situasi mcm ni?

2 Balas

Sabar sis.. tu dugaan rumah tangga plus sis tgh preggy.. jgn risau.. preggy mom boleh bersama husband (nasihat dr doktor).. Yg penting sis kena slalu rasa disayangi dan happy.. if xpuas hati dgn hubby boleh softspoke or bincang... avoid bergaduh dan bermasam muka.. Take care sis

Banyakkan bersabar sis.. Masa pregnant ni emosi mudah terusik dan mudah terluka walaupn hal kecil..en suami dh uninstall app tu kira ok la dr terus melayan kan.. Jgn samakan suami dgn org lain lbh2 lagi bab nikah,madu sbb sis lbh knl suami