16 weeks, 6 days..

dr sebelum mngandung sampai lh skrg sllu je mimpi husband curang ngan pmpuan lain smpai kwen n ikut pmpuan lain. bngun2 je tgk suami msh kt sblah baru rasa lega tp klu igt blik mmpi tu rasa marah pulak dkt suami? sya kerap mimpi rasa dh nak dkt 10 kli dah trmasuk smlam.. hmm knpa ek? ? tertanya tanya pulak rasa ni..

1 Balas

Time preggy ni mmg akan mimpi buruk pon sis. Saya pon ada mcm tu. Syaitam dasim suka orang preggy ni. sebelum tido baca ayat kursi, 3 qul & bukak surah rugyah slow2 time tido. InshaAllah.