Serah diri

Hi smua, ada tak yg pernah serah diri ikut date dokter beri ?? Masa masuk pac tu, bag kita bawak skali ke? Atau suami leh tlong bawakkan naik ke wad ??

2 Balas

baru2 ni sy masuk pac. tapi atas faktor emergency and tade kena tahan wad and belum bersalin. apa yg sy perhatikan menunggu kat pac agak lama even u dapat tarikh serah diri masih kena ikut turn first come first serve. so rata2 org dlm pac tu tak bawa lagi bag barang amd suami menunggu kat luar. sampai doc semua dah cek then bagi u bilik or naik wad baru lah suami boleh pass barang.dalam pac tu masa menunggu takyah bawa barang banyak. sy pesan sis bawa air and biskut or kurma or cawan tau. masa menunggu dalam pac lama sis. mostly rata2 ibu2 3 jam tak kurang. kalau tiba lepas cek doc suggest u czer dah kena puasa. so masa menunggu tu bawa bekalaan makanan. hehe ni apa yg sy perhatikan la and sembang2 dgn ibu2 dlm tu 😆

6mo ago

ok tq info sis.. saya masuk dah pac.. mmg bwak beg mkan & minum shj

Suami boleh tolang bawa naik ke wad

6mo ago

ok tq info sis