serah diri

hi, nak tanya 1. mmg kita dah tak payah check up le lepas dapat date untuk serah diri? 2. masa serah diri tu kita kena terus induce hari yg sama ke?

2 Balas

Kalau doc tak bg tarikh dh then xpayah pergi lah. Hehe. Ms sy serah diri, doc check dulu bukaan. Then dia bg ms smpai the next day kalau dh 3cm dia tak induce.

saya 17/9 NIE pergi serah diri...dekat hospital besar....doktor dekat KK tak nak jumpa dah....tapi dekat klinik desa jumpa lagi....