Scan Tapi Nmpk Kantung Je

Smlm Sy Scan 9week Tapi Nampak Kantung je Janin Masih Belum Nmpk. Risau sy. Ada x kes mcm sy ni? Jom kongsi ada ambil ubat Apa² x? @ mkn acid folic je.

7 Balas

Sma ngn sy...scan dkt KK 9w4d ikut last period, nmpk kntung je, no fetal echo seen.. Refer hosp scan dri bwah, sama result...Dr ckp myb missed miscarriage atau salah trikh...sbb dkt scan 6w5d. Repeat scan 2mggu lg...klu xde jgk, cuci...tp sy hya brdoa hrap Allah bg keajaibn...sbb 1st pregnant pun ggur dkt 10w...tp stakat ni no bleeding lg...

2y ago

apa kesah lepas nei

Sama. Masa saya 8week scan dekat KK nampak kantung jek. Hati tetap tak puas hati ajak suami scan luar. Scan baru nampak kantung dengan baby sekali. Jgn risau sis. Masih awal lagi. Tggu lagi beberapa minggu. Mesti nampak nanti

4y ago

scan dlm 10 week lg OK kot

Sy delay period dh 48 ari dh..cek upt negatif..scan ada kantung sahaja..doktor kata tinggal tunggu masa nak turun drh,sbb janin x kuat,punca dri emosi x stabil dan terlampau penat.Minta kongsi pendapat..

1st preggy saya dulu dan rezeki x panjang. Bykkan berdoa. Semoga ada khabar gembira nnt

5y ago

InshaAllah.. Harap ada kabar gembira..

Sy dua kali mcmtu...x jadi. Akhirnye dnc dan jatuh sndiri...

Awal lagi, jgn risau Insyaallah ada 😊

Saya pun mcm tu x nmpk..tpi week10 nmpk dah

4y ago

Harap harap sye pun mcam tu la... Tadi pun gi kk klu kire dari tarikh periode 9week 2 day . Tapi doctor cakap nampak kantung jew..😪