Scan 5week

Sy scan bru ni 5 week. Tapi bila scan cuma nmpk kantung je..normal ke mcm tu?sy risau sgt bila pikir.

6 Balas

Masya-Allah Tabarakallah normal sis. sama dgn saya. masa scan tu 5w4d. doc scan, nampak kantung aje. Alhamdulillah

1y ago

owh yeke lega dgr🥰

Normal awak! Biasa doc akan suruh datang dalam 2/3 minggu lagi untuk scan seterusnya! 😘

Sy scan 5 weeks xnmpak kantung. alhamdulillah, tadi Sy scan 6 weeks dah nmpak kantung..

1y ago

wah Alhamdulillah..sy nanti lpas raya bru scan sekli lgi

Normal sis . Sy pun scan 5w nampak Kantung bby . 7w dah nampak jantung kelip2 .

Normal, sy pun 5 weeks kantung kecikk je, 7 weeks dh ada heartbeat dahh

1y ago

xsabar nk scan lpas raya ni.nk tau perkembangan bby.

Normal. Scan lagi 2 minggu insyaallah npk janin.

1y ago

Owh..Terima kasih ye..lega sy rasa