Alhamdulillah 5w 2days

smlm scan 5w 1days cuma nampak kantung baby.. baby blm nmpak terlalu kecil.... repeat scan after 3w..... doakn sy..... baby first... excited....

Alhamdulillah 5w 2days
11 Balas

Moga dipermudahkan, doakan sy juga esk kena minum air gula dan scan minggu lps scan nmpk kantung saja janin xnmpk esok kena scan skli lagi harap2 nampak, 🤲🏻

4y ago

Insyaallah aamiin

Macam sayalah. Baby first, excited buka buku pink. 6 weeks nampak kantung je lagi. 8 weeks baru nampak janin. 🥰

4y ago

kndungan sy alhamdulillah 7w dh nmpak janin.

tahniah sis...5 week mmg nmpk kantung je...sy 7 week baru nmpk baby n heartbeat...

alhamdulillah, elok ada dlm rahim puan.tahniah

mg d pmudahkan segalanya. aamiin

Alhamdulillah.. tahniah

tahniah sis

Tahniahhh

tahniahh

tahniah