baby kembar or bukan

Smlm saye ade appoiment kat hospital.. Dokto scan dri perut nmpk ade dua baby.. Tpi x berape jelas.. Dokto nk scan dari bawah.. Nk 2 baby jugak,, mungkin kembar.. Tpi dye bercantum.. Agak agak korg,, saye dpt baby lembar kew x?? Dokto ckp tunggu bulan 11 niyy scan balik nak pasti kan kembar atau bukan kembar.. Umur saye 23.. Kawin bulan 3 tahun niyy.. Niyy first time mengadung

12 Balas

Kami pun tak tahu sebab kalau tengok scan pun kami sendiri tak faham, kena tanya doktor explain baru faham. Doktor je yang tahu samada kembar @ tak

Pape pun kena tggu result doc, kalau tanya sini mmg tak dpt nk agak 😂 Yg penting be positif & enjoy yr pregnancy ❤️

Klu nak sis blh scan kat swasta minta scan ikut bawah..nanti cepat blh tau..mcm saya 7week dah tau kembar

Xsure la sis.. Tgu je la next scanning appointment tu.. Tgok ap kate doc.. Kalo twin alhamdulillah..

Sebab kmi bkn nujum pak belalang sis..sis tnya pn kmi tak tau..mmg kena tunggu result scan jg

Sma pun nmpk 2 kntung. Repeat scan2 minggu lg. Doa ya baik2 ja sis.. Insa'Allah

Awk dh brapa week ya? Sya dlu msa prgnant kmbar 12w bru dpt kesan

5y ago

8minggu 3hari.. Niyy anak first

Kne tggu scn lgi skli.. Bru jelas nnt.. Btw tahniah 😊

Nmpk kantung saja or sudh ada janin sis?

Kna tunggu keputusan scan dktr lh sis