bayi kembar.. week ke berapa?

Ada x ibu2 yg pada mulanya scan baby nampak 1 je, tapi selepas beberapa weeks scan nampak kembar? Week ke berapa ibu2 scan kemudian dpt tahu bakal menimang baby kembar? ?

2 Balas

Scan mula2 satu.. Scan dkt swasta npk ada 2 masa weeks 10.. Lepastu chek dkt kk .. Kk kata 1 .. Chek lg klinik swasta lain npk 2 dokter buat surat rujuk pakar hospital selayang utk kepastian ujung bln ni, tdi gi chek kk scan baru npk 2 lama juga belek sbb screen tak jelas.. Tak kisah lah 1 or 2 janji bby sihat , alhamdulillah

4y ago

Knape sis

masa scan dkt klinik swasta 9 mnggu doc mmg nmpk satu kntung je,bila dh 11 mnggu scan dkt kk,bru scan nmpk dua