baby kembar

hi nak ty..sy sptutnya period 27ogos...jd sy test upt msa 24ogoss and 26ogos sbb excited baru kawin then tringin nak baby kembar..24samar samar..26nampak jelas..kalau ad mommies yg penah pregnant kembar..blh tak share mcm mnaa mommies blh detect dpt baby kembar?

baby kembar
1 Balas

nasihat sy cuba jaga seorg baby dulu. nanti yg next baru usaha nak kembar ke x. sy jaga yg seorg ni pun huru hara dibuatnya 🤣 tp kalo dpt kembar alhamdulillah la rezeki ye.