dilema

Smlm ptg, sy sakit pinggang n bby mgeras smpai krem bdn sy.. Pagi nie sy cek up klinik desa.. Jantung bby 135 mybe lom sarapan kata nurse,pdhl mcm biasa sy akan minum susu sblum g klinik selalu bby 145 ke atas.. Nurse pn ckp,kepala bby bbtol da masok panggul.. Smpai sekarang bby asik mgeras jewsakit tulang sume nk ptj.. Jln? Mmg sy xbole bjln laju,smpai kne pimpin.. Skunk yg jd dilema, sy perlu ke, g hospital ? Lawpn belum keluar tanda..

1 Balas

Jantung baby normal.. tp mengeras 2 mungkin tanda nak bersalin da.. baik sis pg hospital..