hamil anak kembar?

Smlam sy buat check up susulan dan dapati sy hamil 6 minggu 4 hari.. Bila buat scan ada 2 kantung.. Satu ada janin, satu kosong.. Sesapa tahu kalau case mcm ni? First time bila jd dekat diri.. Minta pandangan.. Tq

1 Balas

Mengandung luar rahim ke sis,,, Macam saya satu dalam janin satu luar Rahim.

5y ago

Bukan sis.. Di dalam. Tp satu ada janin, satu kosong.. Lagi sebulan baru check up semula utk tnguk mcm mana balikk..