Normal ke mggu 13

nak tnya awak² semua normal ke mggu ke 13 5hari mcm x rasa denyut jantung baby?... @ sya yg terover risau...??

28 Balas

normal...saya pon Ritu asyik risau je xdgr ap2..rase mcm xngandung pon ad.aktif sgt.xreti dok diam.tp kebetulan scan Ritu dlm kerisauan,baby sihat alhamdulillaah

tumpang tanya klau pregnant 3 bulan selalu perut akn nmpak besar atau kecik ?? sbb sye pregnant 3 bulan , tpi perut kecik xnmpak mcm pregnant

Sy br 13w2d tp selalu check sendiri.. Sy tekan sikit kat perut so kita leh rs heart beat dia.. Klau dah dgr.. So Ok la tu

Rasa denyut jantung baby? Heartbeat baby boleh tengok melalui sonogram kan?

1y ago

Boleh :)

hi mommies . nk tanya , dulu mmg suka minum teh . ni dh preggy week 14 sy still minum teh . ade ape ² effect ke pada baby?

nk tnya sis2 kat sini sape pernah bila kena bersin rasa mcm ade keluar air sikit risau dibuatnya

Beli dopler dekat shopee. Sy check guna tu. Husband excited dengar heart beat dia kuat.

2y ago

OK.. Kejap lg sy beli.. Hehe.. Bestnya dpt dengar heartbeat baby 😍😍😍

atas perut juga.. kalau yang kulit tebal mmg tak rase lg.. kalau nipis ade la rase..

i

Nak tnye normal ke pregnant dah 13minggu tapi takde selera langsung untuk makan?

2y ago

Normal Sis.. Sy pun takde selera makan.. Tapi bila makan, terus datang rasa lapar sgt.. Kena paksa juga makan ikut time.. Kesian Baby tak dpt nutrition nanti.