Normal ke mggu 13

nak tnya awak² semua normal ke mggu ke 13 5hari mcm x rasa denyut jantung baby?... @ sya yg terover risau...??

28 Balas

kalau membuang tu lawas x mengapa puan jika sembelit tu patut kite risau kan..

normal..kadang2 kita tk perasaan pn sbb denyutan jantung masih pelahan

nak tnya kandungn sy 10 mnggu tiba2 keluar drh wrna coklat tapi sedikit sahaja..

3y ago

kalau siket xpe. tp klau siket tp kerap better pergi hospital.

normal.. sbb baby dlm kandungan masih kecil lagi

normal.. saya pn blm lg

normal sis

awai lg

normal