Normal ke mggu 13

nak tnya awak² semua normal ke mggu ke 13 5hari mcm x rasa denyut jantung baby?... @ sya yg terover risau...??

28 Balas

sedih sye cekup 2hb 8 kul 2.30ptg..scan2 denyutan jantung bby dh xde..13week 2day..sblum ni cekup ok je jantung bby laju..ni scan dokter ckp bby mgecut dari 13week..mgecut jdi 9week..skrg sye de pendràhan gn skit prut..dokter bgi mase 2mingu tok janin kuar sendri..lau x kuar kne g hspital cuci..doakn sye dprmudahkn ye amin..

2y ago

Awk mnyusu anak ke?

nak tanya normal ke saya da 14 minggu tp pagi2 msti nak buang air bsr dlu .. Kdg tu pg da mmbuang ptg pon kne mmbuang jgk .. najis x mcm crit brit pon .. ke effect sbb ubat zincofer yg sy mkn ye .. hrp ada yg mmbantu ..

1y ago

sy pun sama

normal myb . heartbeat baby hnya bole dgar mlalui scan(6w abve) n fetal doppler(4m abve) sje . Kita xbole nk rase n dgar sndri . fikir n doa yg baik2 . Tu semua kuasa Tuhan . Yg pnting jgn stress2 yer mommy 😊

2y ago

Sama la sis sy akn tekan skit bhgian perut bawah akan rase mcm denyut3 .. rase cm safe skit

sy br tgk youtube pakar gyne org putih smlm....ibu biasanya boleh start dgr degupan baby tu dlm mggu ke 18-20.....13 mggu baby br saiz sebesar telur itik...sy skrg 14 mggu...saiz baby besar avocado..😅

2y ago

sama sis..Saya baru 14 week hari ini..Tak jumpa doctor scan baby semua sihat amen..

Nk tnya normal ke 13weeks 4hri kalau pagi sakit perut sebab nak berak,berak pun ada keras dn ada cirit birit,toi bila dh berak keluar bru oerut rasa ok..tpi tk selalu lah jarang jer..

2y ago

sama sis , sy 13 week 5 hari . . tapi kerap sembelit 😢😢

Macam mana nak hilangkan kencing kotor and normal ke time kencing kotor ni sakit dibawah perut . Tak ada apa2 dng baby kan

2y ago

Sakit bila kencing n kencing sikit2 tp sangat kerap..kencing rasa x puas..

Tak rasa mcm mana tu? Setahu sy bila buat untrasound je boleh nmpk n dengar heartbeat...

normal je..kalau perut tebal lagi susah kot. lagipun baby kecik lagi time tu. xrasa sgt pun denyut jantung dia

saya tengok dr perut. perut bergerak macam denyutan jantung. halus je .kalau tahan nafas baru jelas sikit. harap puan dan baby baik baik sahaja n dipermudahkan segala urusan.

sy da rasa gerakan seronok kite ckap ngn dia rasa dia gerak2.....normal rasa nye mungkin kulit perut sis tebal....xrasa lagi...tapi leh thu jantina g la scan