Sushi

Can 3 months pregnant eat sushi & sashimi etc?? Really craving for sushi right now. ?

187 Balas

saya sentiasa ingat pesan kawan saya: berbaloi ke risiko kan baby 9 bulan dalam kandungan sebab keinginan sendiri. saya sendiri craving raw oyster sebab duk tengok orang makan, hari hari lalu fyp, tapi istighfar minta Allah kurangkan rasa craving sb pikirkan baby. jangan dengar cakap org yang takdepape reaction, biarkan je, kita jaga je diri kita. semoga mummy2 semua kuat ya🌹