What To Do?

Any ideas what activities to do with kids during haze? Since we can't go out from the house. ??

9 Balas

Main sorok2 ...hehe😂😂😆😆😆... Main nenek2 si bongkok 3.. nynyi sesm lagu knk2 ngn ank... Hurmm... Ajak count togthr smbil2 ajak dia bc surah al fatihah ajar hafal sesm... dgn doa2 simple yg ada.. doa mkn+ doa lepas mkn....doa msuk tandas.. n etc..aish..ni tasaba tggu ank bsr ni..hehehee..leh main memcm sesm.. 😆😆😆😆hastag kita plak yg feeling xcited..hehehe😂😂😂✌✌✌