Lagu

Betul ke waktu mengandung kita tak boleh dgr lagu berbentuk rock or metal? ??

8 Balas

Kawan saya siap pegi gigs lagi hsshshshhs. Bukan tak boleh dengar, sebaiknya dengar la nasyid ke mengaji ke. Sebab apa yang kita dengar, apa yang kita cakap, semua tu baby dalam perut bleh dengar sama. Itu jeee. Nak dengar rock ke metal ke suka hati la, takde pantang larang. Asalkan jangan letak earphone kat perut dah la. Sian baby nye 😂

Bole dengar.. Sesekali xpe... Jgn selalu sbb ank dlm.pert dgr sekali ap yg kita.dengar.. Baby xske bunyi yg kuat...kesian at bby

sy dgr je lagi² husband i ni jenis suka lagu rock english. sy pun ikut dgr je i pun suka 😂

Saya pula tak suka rock ..sy Pula suka dengar lagu piano ..

Saya siap pergi gigs death metal lg sis hehe

seeloknya elakkan la. 😄

Mitos. Alasannya apa?

Aiii.. tdak ponn