Isi tempat kosong, teka tajuk & penyanyi lagu di bawah!

Antara lagu paling wajib lah orang ramai mainkan bila nak dekat hari raya🎶 Cuba sambung lirik di bawah dengan isikan tempat kosong, teka tajuk lagu dan penyanyi asal lagu ni 🥰

Isi tempat kosong, teka tajuk & penyanyi lagu di bawah!
58 Balas

indahnya sungguh di hari raya, ramainya orang bersuka ria adik ku manis, cantik bergaya bolehkah abang ikut bersama tajuk lagu: seloka hari raya penyanyi asal: uji rashid & hail amir

indahnya sungguh di hari raya ramainya "orang bersuka ria" adik ku manis cantik bergaya bolehkah "abang ikut bersama" Uji Rashid & Hail Amir

indahnya sungguh di hari raya ramainya orang bersukaria adikku manis cantik bergaya bolehkah abang ikut bersama hail amir dan uji rashid

Indah nya sungguh dihri raya ramainya org bersuka ria.. adik ku manis cntik bergaya blh kah abang ikut bersama uji rashid&hail amir

Tajuk lagu : Seloka dihari raya Penyanyi : Uji rashid dan Hail Amir ramai -nya orang bersuka ria boleh -kah abang ikut bersama

1. ramainya org bersuka ria 2. bolehkah Abg ikut bersama tjuk lagu : seloka di hari raya penyanyi : hail Amir & uji rashid

Indahnya sungguh di hari raya~ Ramainya orang bersuka ria Adik ku manis, cantik bergaya~ Boleh kah abang ikut bersama

Indahnya sungguh di Hari Ray Ramai "orang bersuka ria" Adik ku manis, Cantik bergaya Boleh "kah abang ikut bersama"

nya orang bersuka ria kah abang ikut bersama tajuk lagu : seloka di hari raya penyanyi : hail amir & uji rashid

tajuk lagu : seloka hari raya penyanyi : uji rashid - ramainya org bersuka ria - bolehkah abg ikut bersama