doakan saya ??

Hello semua, saya nk mintak jasa baik mommies semua doakan saya harap semuanya okay ??. Saya baru masuk 31 weeks tapi air ketumban dah pecah and laluan dah bukak 2cm so terus masuk labour room. Tadi dah cucuk masuk segala ubat utk prevent dari baby beranak awal sbb berisiko untuk baby meninggal dalam perut, baby abnormal, paru" tk berkembang dan ada lagi yg lain. So selagi boleh tahan klau boleh nk sampai 34 week at least and kalau lebih lagi elok. Saya okay kalau saya yang terseksa asalkan baby ni selamat lahir sihat dan takda apa" masalah ?. Maaf saya tumpang simpati sekejap.

2 Balas

Sebab sebelum ni saya mmg tak pernah pergi clinic check tapi baru last week bukak buku pink and doc confirm kan saya rupanya baru 8 bulan bukan macam dalam apps ni kata 9 bulan

5y ago

Ohhh semoga dipermudahkan. Jaga baby baik2 ya

Boleh tanya sikit? Awak kata awk 31weeks kn. Kenapa post2 sebelum ni kejap2 34weeks, kejap baru nk masuk 30weeks, pastu 32 weeks. Mana satu yang betul ni ye?